Creativ Lokalvård - städfirma i området kring Jönköping

Vi på Creativ lokalvård erbjuder städhjälp inom ett stort utbud av städtjänster i området kring Jönköping. Vårt mål är att förenkla din vardag! Vi sätter alltid dig som kund och dina behov i fokus.

Creativ Lokalvård - städning och sanering

Vår verksamhet är inriktad på entreprenadstädning av kommersiella och offentliga lokaler, samt privata företag framför allt i Jönköpingsområdet. Creativ Lokalvård har en historia av tillväxt, god lönsamhet och framgångsrika kundsamarbeten. https://www.high-endrolex.com/40

Professionell städfirma med stort utbud av städtjänster

Vi på Creativ Lokalvård har som städfirma lång erfarenhet av många olika områden inom städhjälp. Hos oss hittar du bland annat tjänster för storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, trädgårdsservice och mycket mer. Du som kund kan köpa våra städtjänster både privat, för företaget eller för kontoret.

Vill du läsa mer om pris och vilka tjänster vi erbjuder inom städhjälp?

Creativ Lokalvård är ett städföretag som väljer miljövänliga produkter vid städning

Vi är ett städföretag som ställer höga krav på miljövänlighet. De kemikalier vi använder måste klara kriterierna för Naturskyddsföreningens Bra miljöval eller vara Svanenmärkta. Vi på Creativ Lokalvård är en auktoriserad serviceentreprenör. Auktorisationen görs av Almega Serviceentreprenörerna.