Boka höghöjdstädning för butiksstädning, industristädning i Jönköping

Stäng inte ner produktionen. Vi anpassar höghöjdstädning av butik, industri och lokaler efter er, utan att störa befintlig verksamhet.

Effektiv höghöjdstädning för olika typer av lokaler

Vår utrustning för höghöjdsstädning passar perfekt för butiksstädning, industristädning, städning av lager, köpcenter, samt idrottshallar. Med vår metod effektiviserar vi höjdstädningsarbeten markant jämfört med traditionella metoder. Systemet är optimerat för arbetshöjder på 2 -16 meter. Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller prisförslag på höghöjdstädning.

Undvik onödiga kostnader med höghöjdstädning

Höghöjdstädning görs från marknivå vilket gör utförandet mycket säkrare.

Du slipper också kostnader för dyr liftutrustning och avspärrningar som kan medföra störningar i kundens arbete och befintliga verksamhet.

Vi på Creativ Lokalvård användere dammsugare som är kraftiga proffsmaskiner av högsta kvalitet. Vi har ett brett utbud på munstycken. Så att vi kan utföra en effektiv städning av ytor på väggar och i tak.

Vi har också tillgång till utrustningen för höghöjdstädning. Om du behöver rensa hängrännor från löv eller har extra högt till ytor som samlar damm.

Bra överblick av städningen med kamera

Kamerasystemet ger operatören exakt överblick av städningsarbetet. Kameran levererar både rörliga bilder och stillbilder som kan sparas och lagras.