Boka höghöjdstädning för butiksstädning, industristädning i Jönköping

Stäng inte ner produktionen. Vi anpassar höghöjdstädning av butik, industri och lokaler efter er, utan att störa befintlig verksamhet.

Effektiv höghöjdstädning för olika typer av lokaler

Vår utrustning för höghöjdsstädning passar perfekt för butiksstädning, industristädning, städning av lager, köpcenter, samt idrottshallar m.m. Med denna metod effektiviserar vi höjdstädningsarbeten markant jämfört med traditionella metoder. Systemet är optimerat för arbetshöjder på 2 -16 meter.

Undvik onödiga kostander med höghöjdstädning

Höghöjdstädning görs från marknivå vilket gör utförandet mycket säkrare. Man slipper också kostnader för dyr liftutrustning och avspärrningar som kan medföra störningar i kundens arbete och befintliga verksamhet. Creativ lokalvårds dammsugare är kraftiga proffsmaskiner av högsta kvalitet och det finns ett brett utbud på munstycken som utför en effektiv städning av ytor på väggar och i tak. Utrustningen för höghöjdstädning kan även användas för att rensa hängrännor från löv m.m.

Bra överblick av städningen med kamera

Kamerasystemet ger operatören exakt överblick av städningsarbetet. Kameran levererar både rörliga bilder och stillbilder som kan sparas och lagras.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för hemstädning?

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller prisförslag på höghöjdstädning.