Boka din butikstädning i Jönköping med Creativ Lokalvård

Vi på Creative Lokalvård erbjuder butiksstädning som bidrar till att kunden får ett positivt intryck av din butik. En ren och fräsch butik ökar trivsel hos både dina kunder och personalen.

Butiksstädning ger dina kunder ett positivt intryck av butiken

Med butiksstädning får du en ren butikslokal som gör ett gott och förtroendeingivande intryck på kunden. Vi vet också hur viktigt det är att medarbetare är glada, trevliga och trivs på sin arbetsplats. Det gör att din personal blir glad och kunden får ett bättre intryck av butiken. Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller pris på butiksstädning i din butik.

Creativ Lokalvård hjälper dig med butiksstädning

Vi tar hand om regelmässig städning och rengöring av din butik. Det innebär också att vi rengör och behandlar golvet så att dom får den rätta finishen.

Vi på Creativ Lokalvård har många års erfarenhet av butikstädning och erbjuder städning för butiker och köpcenter från 800 – 6000 m2.

Vid större butiker och lokaler krävs även städning av höja höjder, därför erbjuder vi på Creativ Lokalvård även höghöjdstädning.

 

Komplettera butiksstädning med periodiskt golvunderhåll

Golvet är det första som kunden lägger märke till när de besöker er butik, och en ren butik ger er fler och nöjdare kunder.

Att underhålla och behandla golvet i butiken gör att golvet håller sig fint mycket längre. Genom att komplettera din butiksstädning med periodiskt golvunderhåll stärker du golvet och förebygger att smuts tränger sig in och förstör.