Boka periodiskt underhåll av golv med Creativ Lokalvård

Vi förlänger livslängden på ditt golv. Genom periodiskt golvunderhåll och behandling hjälper vi på Creativ Lokalvård dig att stärka och förebygga att smuts tränger in i golvet.

Stärk ditt golv och förebygg smuts med rätt underhåll av golv

Poängen med periodiskt golvunderhåll är, till skillnad från städning, att behandla och underhålla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer.

För att bedöma behovet och hur du bäst kan återställa ett golv till bästa möjliga skick krävs det en expert på ämnet. Det finns många olika typer av golv och med vår långa erfarenhet av golvunderhåll kan vi på Creativ Lokalvård skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv.

En felaktig utförd behandling kan förstöra ett golv, därför vill vi på Creativ Lokalvård alltid försäkra oss om vad just du har för golv innan vi påbörjar en behandling.

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris kring underhåll av golv, installationsbehandling eller renovering.

Vilka golv tar vi oss an?

Vi utför installationsbehandling, periodiskt golvunderhåll och renovering av följande golvtyper:


  • Textila golv
  • Trägolv
  • Linoleumgolv
  • Plastgolv
  • Stengolv
  • Gummigolv

Så ofta behöver du underhåll av golv

De flesta golvtyper i de flesta miljöer behöver periodiskt golvunderhåll en eller ett par gånger per år.

Ju mer smuts som dras in, desto mer slits golvet och behovet av golvunderhåll ökar. Entrén och korridoren smutsas och slits betydligt mer än konferensrummet, och golvet i en butik får stå ut med mer salt och slask än på ett kontor. Här kan du läsa mer om butiksstädning och kontorsstädning.

Slipa och polera stengolv

Utöver underhåll och renovering av golv erbjuder vi på Creativ Lokalvård golvslipning och polering av naturstensgolv och terrazzogolv.