Om Rut-avdrag för flyttstädning och andra typer av städning

Du har väl inte missat att du kan nyttja rutavdrag när du anlitar en städfirma för flyttstädning, fönsterputsning och andra typer av städning. Med Creativ Lokalvård får du rutavdraget direkt på din faktura.

Pris med RUT för städning - flyttstädning, fönsterputsning m.m.

Rutavdrag är ett direktavdrag som ger dig 50% skattereduktion av arbetskostnaden direkt vid köp av städning. Det innebär att du får städning i form av tvättning, strykning, fönsterputsning, flyttstädning, trädgårdsarbete och mycket mer till halva priset.

Här hittar du vårt utbud av städtjänster:

Man rengör fönster

När du köper tjänsten privat

När du köper Creativ Lokalvårds städstjänster privat får du en faktura där rutavdraget är avdragen. 

Skattereduktionen, rutavdraget, är max 50 000 kronor per person och år, vilket motsvarar ett underlag av 100 000 kronor. På Skatteverkets webbplats hittar du mer aktuell information om hur mycket du har nyttjat av din skattereduktion. Tänk på att flera personer (över 18 år med taxerbara inkomster) i ett hushåll kan stå på Creativ Lokalvårds avtal, och kan därmed nyttja rutavdraget utifrån den fördelning som du som kund bestämmer själv.

Boka din flyttstädning med oss på Creativ Lokalvård

Vårt mål på Creativ lokalvård är att förenkla vardagen för dig som kund. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och andra typer av städtjänster som underlättar i din vardag.

Här kan du snabbt och enkelt beräkna pris för din flyttstädning: