Boka städhjälp med Creativ Lokalvård - städfirma i Jönköping

Creativ Lokalvård är en städfirma med många kompetenta kollegor och med lång erfarenhet inom städning. Vi stävar efter att förenkla vardagen och öka trivseln för våra kunder.

Vi erbjuder professionell hemstädning

Vi på Creativ Lokalvård är en städfirma som har lång erfarenhet av städhjälp inom många olika områden. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster inom bland annat fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning med mera.

Som städföretag ligger vårt fokus på att göra tillvaron så enkel som möjligt för din som kund. Vår målsättning på Creativ Lokalvård är följande:

  • Ta oss tid att lyssna och förstå dig som kund, och möta din unika renhållnings- och hygienbehov.
  • Personligt engagera oss för att din lokal hålls ren, fräsch och attraktiv.
  • Sträva efter nya och kreativa lösningar i varje form, som gör det enklare och mer lönsamt för dig som kund.

Våra tjänster

Periodiskt golvunderhåll

Vi förlänger livslängden på ditt golv. Genom periodiskt golvunderhåll och behandling hjälper vi på Creativ Lokalvård dig att stärka och förebygga att smuts tränger in i golvet.

Läs mer

Höghöjdstädning

Stäng inte ner produktionen. Vi anpassar höghöjdstädning av butik, industri och lokaler efter er, utan att störa befintlig verksamhet.

Läs mer

Butiksstädning

Vi på Creative Lokalvård erbjuder butiksstädning som bidrar till att kunden får ett positivt intryck av din butik. En ren och fräsch butik ökar trivsel hos både dina kunder och personalen.

Läs mer

Socialsanering

Vid socialsanering genomförs grovstädning och sanering kopplat till social misär och dödsfall. Vi på Creativ Lokalvård hanterar socialsanering åt dig, självklart med diskretion och tystnadsplikt.

Läs mer

Industristädning

Vi på Creativ Lokalvård hjälper er med professionell industristädning löpande eller vid speciella tillfällen. Städningen utförs med en effektiv och modern maskinpark, utan att störa er verksamhet.

Läs mer

Byggstädning

Vi hjälper dig att bli fri från byggdam och smuts. Med vår långa erfarenhet och med licens inom byggstädning vet vi vad som krävs för att få ett skinande resultat.

Läs mer

Kontorsstädning

Vi hjälper dig med en trevligare arbetsmiljö. En ren lokal kan bidra till mer fokus och hälsosammare arbete. Vi hjälper er att ta hand om ert kontorsstäd, samt inköp av förbrukningsmaterial.

Läs mer

Tak & Fasadstäd

Skydda ditt hus och öka både värdet och trivsel på köpet. Vi på Creativ lokalvård i Jönköping har förutsättningarna att utföra taktvätt, fasadtvätt och behandling på mängder av ytor. Vi erbjuder kostnadseffektiv specialutrustning inom behandling och tvätt av tak och fasad.

Läs mer

Golvslipning

Vi erbjuder effektiv golvslipning i Jönköping som ger ett riktigt bra resultat. Ett slipat golv ger ett elegant uttryck och håller sig fint under många år. Vi på Creativ Lokalvård i Jönköping erbjuder golvslipning och rätt behandling för ditt stengolv.

Läs mer

Hemstädning

Vår målsättning är att göra tillvaron så enkel som möjligt för våra kunder. Låt oss skapa harmoni & ro i ditt hem med hemstädning i Jönköping med omnejd.

Läs mer

Flyttstädning

Vi hjälper dig att förenkla flytten med flyttstädning i Jönköping med omnejd, skapa trivsel i ditt nya hem och spara tid. Glöm stressen med det gamla – vi tar hand om både flyttstäd och fönsterputsning.

Läs mer

Fönsterputsning

Se bättre ut, med oss på Creativ lokalvård! Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd som förenklar din vardag. Med stor kunskap, erfarna fönsterputsare, tillsammans med vår specialutrustning, putsar och tvättar vi alla typer av fönster och glaspartier.

Läs mer