Våra olika städtjänster i Jönköping

Vi på Creativ Lokalvård är en städfirma som har lång erfarenhet inom olika typer av städtjänster i Jönköping: flyttstädning, fönsterputsning, hemstäd, kontorsstädning eller städning av större industrilokaler.

Vi stävar efter att förenkla din vardag och öka din trivsel där du är. Oavsett om du behöver städtjänster  hemma eller på jobbet.

Vi erbjuder professionell hemstädning

Vi på Creativ Lokalvård är en städfirma som har lång erfarenhet av städhjälp inom många olika områden. Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster inom bland annat fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning med mera.

Som städföretag ligger vårt fokus på att göra tillvaron så enkel som möjligt för din som kund. Vår målsättning på Creativ Lokalvård är följande:

  • Ta oss tid att lyssna och förstå dig som kund, och möta din unika renhållnings- och hygienbehov.
  • Personligt engagera oss för att din lokal hålls ren, fräsch och attraktiv.
  • Sträva efter nya och kreativa lösningar i varje form, som gör det enklare och mer lönsamt för dig som kund.

Våra städtjänster

Periodiskt golvunderhåll

Vi förlänger livslängden på ditt golv. Genom periodiskt golvunderhåll och behandling hjälper vi på Creativ Lokalvård dig att stärka och förebygga att smuts tränger in i golvet.

Läs mer och boka

Butiksstädning

Vi på Creative Lokalvård erbjuder butiksstädning som bidrar till att kunden får ett positivt intryck av din butik. En ren och fräsch butik ökar trivsel hos både dina kunder och personalen.

Läs mer och boka

Socialsanering

Vid socialsanering genomförs grovstädning och sanering kopplat till social misär och dödsfall. Vi på Creativ Lokalvård hanterar socialsanering åt dig, självklart med diskretion och tystnadsplikt.

Läs mer och boka

Industristädning

Vi på Creativ Lokalvård hjälper er med professionell industristädning löpande eller vid speciella tillfällen. Städningen utförs med en effektiv och modern maskinpark, utan att störa er verksamhet.

Läs mer och boka

Byggstädning

Vi hjälper dig att bli fri från byggdam och smuts. Med vår långa erfarenhet och med licens inom byggstädning vet vi vad som krävs för att få ett skinande resultat.

Läs mer och boka

Kontorsstädning

Dags att boka kontorsstädning i Jönköping? Vi hjälper dig att få till en trevlig arbetsmiljö. En ren lokal kan nämligen bidra till mer fokus bland dina kollegor och hälsosammare arbetsmiljö. Låt oss ta hand om ditt kontorsstäd, samt inköp av förbrukningsmaterial.

Läs mer och boka

Tak & Fasadstäd

Hos Creativ Lokalvård i Jönköping har vi de bästa förutsättningarna för att utföra taktvätt och fasadtvätt med ett slutresultat i världsklass. Vi erbjuder en kostnadseffektiv lösning med specialutrustning för behandling och tvätt av tak och fasad. Genom att skydda ditt hus kan du både öka dess värde och trivsel. Med vår hjälp kan du se till att ditt hus håller sig snyggt och fräscht under lång tid framöver.

Välkommen att boka fasadtvätt eller taktvätt i Jönköping via oss!

Läs mer och boka

Golvslipning

Vi erbjuder effektiv golvslipning i Jönköping som ger ett riktigt bra resultat. Ett slipat golv ger ett elegant uttryck och håller sig fint under många år. Vi på Creativ Lokalvård i Jönköping erbjuder golvslipning och rätt behandling för ditt stengolv.

Läs mer och boka

Hemstädning

Vår målsättning är att göra tillvaron så enkel som möjligt för våra kunder. Låt oss skapa harmoni & ro i ditt hem med hemstädning i Jönköping med omnejd.

Läs mer och boka

Flyttstädning

Vi på Creativ Lokalvård förstår att flyttprocessen kan vara överväldigande och stressande. Därför erbjuder vi en professionell och pålitlig flyttstädning i Jönköping med omnejd, som hjälper dig att förenkla flytten och spara tid.

Med vår erfarenhet och kompetens inom städning kan vi garantera att ditt gamla hem lämnas skinande rent efter flytten, så att du kan fokusera på att inreda och skapa trivsel i ditt nya hem.

Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av golven till rengöring av kakel och badrum!

Läs mer och boka

Fönsterputsning

Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd för att förenkla din vardag. Med vår omfattande kunskap och erfarna fönsterputsare tillsammans med vår specialutrustning, rengör och putsar vi alla typer av fönster och glaspartier till en hög standard.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av fönsterputsningstjänster, oavsett om det är för ditt hem eller företag. Våra fönsterputsare är erfarna och dedikerade att ge dig en förstklassig service som kommer att lämna dina fönster skinande rena.

Vi använder endast professionella rengöringsmedel och tekniker för att ge bästa resultat. Oavsett om dina fönster är höga eller svåråtkomliga, så har vi utrustningen och erfarenheten som krävs för att klara av jobbet.

Välkommen att boka fönsterputsning i Jönköping!

Läs mer och boka