Boka golvslipning i Jönköping

Vi erbjuder effektiv golvslipning i Jönköping som ger ett riktigt bra resultat. Ett slipat golv ger ett elegant uttryck och håller sig fint under många år. Vi på Creativ Lokalvård i Jönköping erbjuder golvslipning och rätt behandling för ditt stengolv.

Creativ Lokalvård hjälper dig att slipa golv

Vi på Creativ Lokalvård har lång erfarenhet av golvslipning och erbjuder oss att slipa flera olika golv, där bland naturstensgolv och terrazzogolv. Nedan kan du läsa mer om respektive golv.

Slipa naturstensgolv

Ett slipat och polerat golv skapar en elegant, lyxig och stilfull atmosfär. Med rätt behandling behåller ett slipat och polerat naturstensgolv sin lyster i många år.

Natursten har länge uppskattats för sin vackra ådring och de varierade färgskiftningar. Redan under antiken användes natursten till byggnader och skulpturer, och fortfarande är det till natursten vi vänder oss när vi vill skapa representativa, exklusiva miljöer. Naturstenen, bortsett från granit, är en kalkhaltig bergart. Kalcit är det dominerade materialet, men tack vare de övriga mineralerna får naturstenen de vackra skiftningarna och den spännande mönsterbilden.

Slipa terrazzogolv

Terrazzo är ett mycket populärt material att lägga i våra trapphus i Sverige. Terrazzo är mycket slitstarkt, men med tiden börjar man urkalka betongen så att golvet blir svårstädat och matt. Med rätt behandling står sig golvet vackert i många år.

Vi slipar och polarar golv av Terrazzo, så att det får tillbaka sin vackra karaktär som den hade när den var ny.

Vi erbjuder installationsbehandling, periodiskt underhåll och renovering av golv

Utöver golvslipning erbjuder vi på Creativ Lokalvård även installationsbehandling, periodiskt golvunderhåll och renovering av golv. Här kan du läsa mer om vilka golvtyper vi behandlar och varför det är så viktigt att underhålla golv:

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på golvslipning och underhåll av golv.