Fasadtvätt och taktvätt i Jönköping

Hos Creativ Lokalvård i Jönköping har vi de bästa förutsättningarna för att utföra taktvätt och fasadtvätt med ett slutresultat i världsklass. Vi erbjuder en kostnadseffektiv lösning med specialutrustning för behandling och tvätt av tak och fasad. Genom att skydda ditt hus kan du både öka dess värde och trivsel. Med vår hjälp kan du se till att ditt hus håller sig snyggt och fräscht under lång tid framöver.

Välkommen att boka fasadtvätt eller taktvätt i Jönköping via oss!

Tvätta ditt tak och rengör fasaden till ett lägre pris

Behöver du hjälp med att tvätta tak eller rengöra din fasad? Vi på Creativ Lokalvård är ett städföretag med specialutrustning inom städning, vilken kan användas upp till 20 meters höjd utan inhyrning av lift. Tack vare den flexibilitet vår utrustning medför kan vi tvätta tak och rengöra din fasad till ett lägre pris.


Vill du veta mer om hur vi utför tak- eller fasadtvätt? Kontakta oss för pris eller frågor.

Rengöring av takpannor, tegeltak och övrig tvätt av tak

Bli kvitt mossa och alger på ditt tak. 

Samtliga tak med lämpliga material kan genomgå behandling eller tvättning. Dessutom erbjuder vi rengöringsbehandling med kem för tak och fasad, för rengöring av mossa. 

Vår rengöringsbehandling innebär regelbundna behandlingar som gör att du blir kvitt tillväxten av mossa på taket, alger eller annan tillväxt. Det fäster helt sonika inte på taket och ditt tak bibehåller sin fräscha ytan.

Tvätta tak och fasad på villa, stuga och kontor

Låt husfasaden få en uppfräschning. Genom att rengöra taket och tvätta fasaden återfår byggnaden sin forna glans. Tvätt av tak och fasad fungerar på alla typer av byggnader: villa, stuga, kontor eller lägenhetskomplex.

Exempel på ytor som vi kan behandla och tvätta:

  • Tvätt och rengöring av hängrännor
  • Tvätt av murar
  • Tvätt av gångplattor
  • Tvätt och behandling av veranda och terass
  • Tvätta tegeltak, rengöring av tegelpannor
  • Tvätta fasader av sten, trä, betong med flera

Vi rengör och tvättar alla tak och fasader – stora som små

De uppdrag vi tar emot kring tvätt av tak och rengöring av fasad kan skilja från himmel till jord. Ytor, liksom förutsättningar, inom tvätt är brett och vi finns därav endast ett samtal bort för dina frågor.

Oberoende hur stort eller litet uppdrag våra kunder är i behov av genomförs samtliga arbeten på ett professionellt sätt med ett oklanderligt resultat. Vi erbjuder även fönsterputsning – för en extra skinande husfasad.

 

Har du koll på ditt RUT-avdrag för städning?

Du har väl inte missat att du kan nyttja RUT-avdrag när du anlitar en städfirma för flyttstädning, fönsterputsning och andra typer av städning?