Fasadtvätt och taktvätt i Jönköping

Skydda ditt hus och öka både värdet och trivsel på köpet. Vi på Creativ lokalvård i Jönköping har förutsättningarna att utföra taktvätt, fasadtvätt och behandling på mängder av ytor. Vi erbjuder kostnadseffektiv specialutrustning inom behandling och tvätt av tak och fasad.

Rengör tak och tvätta fasad till ett lägre pris

Vi på Creativ lokalvård är ett städföretag med specialutrustning inom städning, vilken kan användas upp till 20 meters höjd utan inhyrning av lift. Tack vare den flexibilitet vår utrustning medför kan vi erbjuda rengöring av tak och tvätt av fasad till ett lägre pris för våra kunder.

Rengöring av takpannor, tegeltak och övrig tvätt av tak

Samtliga tak med lämpliga material kan genomgå behandling eller tvättning. Dessutom erbjuder vi rengöringsbehandling med kem för tak och fasad, för rengöring av mossa. Det innebär regelbundna behandlingar som får tillväxten av mossa på taket, alger eller annan tillväxt att inte fästa och taket bibehåller den fräscha ytan.

Tvätta tak och fasad på villa, stuga, kontor med mera

Genom att rengöra taket och tvätta fasaden återfår byggnaden sin forna glans. Tvätt av tak och fasad fungerar på alla typer av byggnader; villa, stuga, kontor, lägenhetskomplex med mera.

Exempel på ytor som vi kan behandla och tvätta:

  • Tvätt och rengöring av hängrännor
  • Tvätt av murar
  • Tvätt av gångplattor
  • Tvätt och behandling av veranda och terass
  • Tvätta tegeltak, rengöring av tegelpannor
  • Tvätta fasader av sten, trä, betong med flera

Vi rengör och tvättar alla tak och fasader – stora som små

De uppdrag vi tar emot kring tvätt av tak och rengöring av fasad kan skilja från himmel till jord. Ytor, liksom förutsättningar, inom tvätt är brett och vi finns därav endast ett samtal bort för dina frågor.

Oberoende hur stort eller litet uppdrag våra kunder är i behov av genomförs samtliga arbeten på ett professionellt sätt med ett oklanderligt resultat. Vi erbjuder även fönsterputsning, vilket du kan läsa mer om här.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för städning?

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på tvätta tak eller rengöring av fasad.