Boka socialsanering och städ i Jönköping

Vid socialsanering genomförs grovstädning och sanering kopplat till social misär och dödsfall. Vi på Creativ Lokalvård hanterar socialsanering åt dig, självklart med diskretion och tystnadsplikt.

Creativ Lokalvård hjälper dig med socialsanering och städ

Socialsanering innebär oftast sanering kring tragiska händelseförlopp där diskretion är ett väldigt viktigt faktum. Saneringen kan röra sig om allt från grovstädning efter social misär, till städning av dödsbo. Beställare av socialsanering tillhör oftast socialtjänsten, hyresvärdar, begravningsbyrå eller anhöriga.

Socialsanering - sanering, städ, rivning, målning m.m.

Socialsanering handlar oftast om kraftigt nedsmutsade miljöer som behöver en grovstädning ända från grunden. Vi återställer ytorna till bruksskick så långt det är möjligt med ordentlig rengörning och desinficering. I bland krävs rivning, omtapetsering, golvslipning eller målning vilket vi kan ombesörja.

Vi på Creativ Lokalvård har tystnadsplikt

Vår personal har tystnadsplikt och fullständig kunskap om denna typen av arbete. Vi hjälper även till att få bort möblemang och annan utrustning vilket vi även ombesörjer.

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris kring socialsanering och städ. Här hittar du andra städtjänster vi erbjuder.