Fönsterputsning i Jönköping - Boka idag

Se bättre ut, med oss på Creativ lokalvård! Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd som förenklar din vardag. Med stor kunskap, erfarna fönsterputsare, tillsammans med vår specialutrustning, putsar och tvättar vi alla typer av fönster och glaspartier.

Vi gör vardagen enkel med professionell fönsterputsning

Det finns flera fördelar med att anlita ett professionellt städföretag för fönsterputsning och städ. Du sparar både värdefull tid och energi, samtidigt som du får bästa tänkbara rengöring för dina fönster. Vi på Creativ lokalvård använder även specialutrustning för fönsterputsning, som lämnar dina glaspartier med ett strålande resultat.

Fönsterputsning av specialfönster

Fönster med unik arkitektur är vanligt på såväl nya, som äldre byggnader. Villor, lägenheter, kontor eller sommarstugor kan alla ha fönster med utmanande konstruktion. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kompetens är annorlunda fönster inget problem för oss, utan vi erbjuder även fönsterputsning för specialfönster.

Vi löser sky-lift för fönsterputsning av olika byggnader

Vi erbjuder fönsterputsning för bland annat sjukhem, kontor, hotell, lägenheter eller andra typer av byggnader. Svåråtkomliga och högsittande fönster innebär vanligtvis inhyrning av sky-lift för fönsterputs. För att spara tid och pengar, kan du kontakta oss så löser vi både sky-lift och fönsterputsningen. Vi kan även disponera specialutrustning med möjlighet att nå fönster ända upp till 20 meters höjd utan sky-lift.

Flyttstädning och fönsterputsning i Jönköping med omnejd


Vi välkomnar precis alla uppdrag kring fönsterputsning och städ. Höga som låga, stora som små. Vår ambition är att alltid utföra exemplarisk fönsterputsning, oavsett vilken utmaning vi tar oss an. Här kan du läsa mer om flyttstädning och våra andra typer av städtjänster.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för städning?

 

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på fönsterputsning och annan typ av städning.