Professionell fönsterputsning i Jönköping

Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd för att förenkla din vardag. Med vår omfattande kunskap och erfarna fönsterputsare tillsammans med vår specialutrustning, rengör och putsar vi alla typer av fönster och glaspartier till en hög standard.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av fönsterputsningstjänster, oavsett om det är för ditt hem eller företag. Våra fönsterputsare är erfarna och dedikerade att ge dig en förstklassig service som kommer att lämna dina fönster skinande rena.

Vi använder endast professionella rengöringsmedel och tekniker för att ge bästa resultat. Oavsett om dina fönster är höga eller svåråtkomliga, så har vi utrustningen och erfarenheten som krävs för att klara av jobbet.

Välkommen att boka fönsterputsning i Jönköping!

Boka fönsterputsning i Jönköping

Att anlita ett professionellt städföretag för fönsterputsning och städning har flera fördelar. Du kan spara både tid och energi samtidigt som du får bästa möjliga rengöring för dina fönster. Hos Creativ lokalvård använder vi specialutrustning för fönsterputsning, vilket ger en strålande och glänsande finish på dina glaspartier. Så, om du vill ha ett imponerande resultat och en effektiv städning, så är det här rätt val för dig.

Boka fönsterputsning i Jönköping via knappen nedan.

Fönsterputsning av specialfönster

Fönster med unik arkitektur är vanligt på såväl nya, som äldre byggnader. Villor, lägenheter, kontor eller sommarstugor kan alla ha fönster med utmanande konstruktion. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kompetens är annorlunda fönster inget problem för oss, utan vi erbjuder även fönsterputsning för specialfönster.

Sky-lift för fönsterputsning av olika byggnader

Vi erbjuder fönsterputsning för bland annat sjukhem, kontor, hotell, lägenheter eller andra typer av byggnader. Svåråtkomliga och högsittande fönster innebär vanligtvis inhyrning av sky-lift för fönsterputs. För att spara tid och pengar, kan du kontakta oss så löser vi både sky-lift och fönsterputsningen. Vi kan även disponera specialutrustning med möjlighet att nå fönster ända upp till 20 meters höjd utan sky-lift.

Flyttstädning och fönsterputsning i Jönköping med omnejd


Vi välkomnar precis alla uppdrag kring fönsterputsning och städ. Höga som låga, stora som små. Vår ambition är att alltid utföra exemplarisk fönsterputsning, oavsett vilken utmaning vi tar oss an. Här kan du läsa mer om flyttstädning och våra andra typer av städtjänster.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för städning?

 

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på fönsterputsning och annan typ av städning.