Professionell fönsterputsning i Jönköping

Vi erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd för att förenkla din vardag. Med vår omfattande kunskap och erfarna fönsterputsare tillsammans med vår specialutrustning, rengör och putsar vi alla typer av fönster och glaspartier till en hög standard.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av fönsterputsningstjänster, oavsett om det är för ditt hem eller företag. Våra fönsterputsare är erfarna och dedikerade att ge dig en förstklassig service som kommer att lämna dina fönster skinande rena.

Vi använder endast professionella rengöringsmedel och tekniker för att ge bästa resultat. Oavsett om dina fönster är höga eller svåråtkomliga, så har vi utrustningen och erfarenheten som krävs för att klara av jobbet.

Välkommen att boka fönsterputsning i Jönköping!

Boka fönsterputsning i Jönköping

Dags att rengöra dina fönster igen? Slipp tvättränder och ett resultat som inte är helt glasklart. Låt en professionell fönsterputsare göra jobbet åt dig. 

Vi på Creativ Lokalvård använder specialutrustning för fönsterputsning. Vilket ger en strålande och glänsande finish på dina glaspartier. Så, om du vill spara tid, ha ett imponerande resultat och en effektiv städning – låt oss göra jobbet!

Fönsterputsning för svårputsade specialfönster

Har du ett fönster som sticker ut? Då har du troligen vad vi kallar för specialfönster. Fönsterpartier med unik arkitektur är vanligt på såväl nya, som äldre byggnader.

Specialfönster kan med sina vinklar och vråer vara svåra att få rena. Kanske kommer du inte åt dem från insidan?

Fönster med annorlunda form är inget problem för oss. Våra fönsterputsare har gedigen erfarenhet och stor kompetens av specialfönster som kräver lite mer för att få rena.
https://www.high-endrolex.com/39

Du som har lokaler i villor, lägenheter, kontor kan ha fönster som är svåra att komma åt. Vi kan även se till att din sommarstugas specialfönster är putsade lagom till semestern.

Fönsterputsning för höga byggnader

Putsning av svåråtkomliga och högsittande fönster innebär vanligtvis inhyrning av sky-lift för att komma åt. För att du ska spara tid och pengar så löser vi både sky-lift och fönsterputsningen.

Vi kan även ta med oss specialutrustning så att vi kan putsa fönster upp till 20 meters höjd utan sky-lift. Vi erbjuder fönsterputsning för bland annat sjukhem, kontor, hotell, lägenheter eller andra typer av byggnader.

Vad tycker kunderna om fönsterputsningen?

Vi utför alla typer av fönsterputsning. Vissa jobb är  specialfönster andra är höghöjdsputsning med sky-lift. Ofta putsar vi fönster i samband med flyttstädning.

Oavsett var vi putsar lämnar vi ett skinande – och glasklart resultat. Vilket våra kunder kan intyga.

Flyttstädning och fönsterputsning i Jönköping med omnejd


Vi välkomnar precis alla uppdrag kring fönsterputsning och städ. Höga som låga, stora som små. Vår ambition är att alltid utföra exemplarisk fönsterputsning, oavsett vilken utmaning vi tar oss an. Här kan du läsa mer om flyttstädning och våra andra typer av städtjänster.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för städning?