Flyttstädning i Jönköping

Vi på Creativ Lokalvård förstår att flyttprocessen kan vara överväldigande och stressande. Därför erbjuder vi en professionell och pålitlig flyttstädning i Jönköping med omnejd, som hjälper dig att förenkla flytten och spara tid.Med vår erfarenhet och kompetens inom städning kan vi garantera att ditt gamla hem lämnas skinande rent efter flytten, så att du kan fokusera på att inreda och skapa trivsel i ditt nya hem.Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av golven till rengöring av kakel och badrum!

Dags att flytta? Vi erbjuder professionell flyttstädning i Jönköping

Att flytta kan vara en stressig process, men vi på Creativ Lokalvård finns här för att underlätta din vardag genom att sköta flyttstädningen åt dig. Vi strävar alltid efter att leverera ett slutresultat med högsta kundnöjdhet. För att vi ska uppnå bästa möjliga slutresultat inkluderar vi en rad noggranna moment för att säkerställa att vi uppnår våra kunders krav.

När vi utför flyttstädning så lämnar vi en garanti, vilket innebär att du, eller den som flyttar in, är välkommen att kontakta oss om du inte är nöjd. Då kommer vi ut och åtgärdar bristerna helt kostnadsfritt. Bristerna ska vara påtalade inom två dagar.

Boka flyttstädning

Vid flyttstädning gör vi först en besiktning och lämnar sedan ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Hos oss kan du också få ett fast pris på flyttstädning direkt genom våran hemsida eller på telefon. Finns det fasta fönster som inte går att öppna så framför gärna detta på telefon eller vid din bokning. Önskas extra städ av till exempel förråd, garage, tvättstuga, balkong m.m. beställer du även detta direkt vid din bokning.

Du kan snabbt och enkelt beräkna pris för din flyttstädning här

Priset avser en normal flyttstädning inte sanering eller dylikt.

Att tänka på inför din flyttstädning

Vid besiktningen för flyttstäd går vi också igenom vad som ska göras inför städningen och vad du behöver förbereda. Vi på Creativ lokalvård står för allt material och utrustning för din flyttstädning. Vi ser gärna att kyl och frys är urplockat och avstängt, för att vi ska kunna ge dig bästa resultat.

Grundlig och smidig flyttstädning i Jönköping

Vi löser flyttstädningen i Jönköping med omnejd så att du kan fokusera på din flytt. Vårt mål är alltid ett skinande resultat! Flyttstädning innefattar rengöring av följande:

Städning av kök

Spisens ovansida
Kokplattorna, även kanterna
Spisens sidor, golvet, väggen och bakom spisen
Spisfläkt, kåpa och filter
Ugn och värmeskåp
Plåtar och galler
Kyl och frys, utvändigt och invändigt, och låt dörrarna stå öppna
Diskbänk, vask och skärbräda
Alla skåp, invändigt och utvändigt
Kakel och kryddhylla
Golv, väggar och tak

Städning av badrum

Toalett, toalettstolen och tvättställ
Torka av rören
Badkar / dusch
Lyft av badkarsfronten och rengör bakom den
Rensa golvbrunnen
Kalka av utrymmet
Rengöra duschdraperi
Badrumsskåp

Städning av vardagsrum och sovrum

Putsa alla fönster på in- och utsidan och mellan glasen
Dammsuga och våttorka golv
Dammtorka fria ytor, fönsterbänkar och hyllor
Avfläckning vid/på strömbrytare, dörrfoder och handtag
Avtorkning av golvsocklar

Fönsterputsning ingår när du bokar flyttstädning med Creativ Lokalvård.

Vill du veta mer om RUT-avdrag för flyttstädning?

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på flyttstädning.