Boka flyttstädning i Jönköping

Vi på Creativ Lokalvård förstår att flyttprocessen kan vara överväldigande och stressande. Därför erbjuder vi en professionell och pålitlig flyttstädning i Jönköping med omnejd, som hjälper dig att förenkla flytten och spara tid. Med vår erfarenhet och kompetens inom städning kan vi garantera att ditt gamla hem lämnas skinande rent efter flytten, så att du kan fokusera på att inreda och skapa trivsel i ditt nya hem. Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av golven till rengöring av kakel och badrum!

Vad kostar din flyttstädning?

När du bokar flyttstädning kommer vi först ut och gör en besiktning hos dig. Sedan ger vi dig ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Du kan också få ett fast pris på flyttstädning direkt. Fyll då i formuläret eller ring oss direkt.

Kom ihåg! Lägg till information som kan påverka priset på flyttstädningen. Till exempel om du har fasta fönster som inte går att öppna eller om du önskar extra städ av förråd, garage, tvättstuga, balkong m.m.

Beräkna ditt pris för flyttstädning

Priset avser en normal flyttstädning inte sanering eller dylikt.

Flyttstädning i Jönköping med skinande-rent-garanti

När du bokar flyttstädning vill vi alltid ge dig ett skinande rent resultat. Eftersom kundnöjdhet är viktigt för oss när vi utför flyttstädning så får du alltid en garanti; om du mot förmodan skulle upptäcka brister i städningen.

Vi kan kalla den för skinande-rent-garanti. Det innebär helt sonika att du, eller den som flyttar in, är välkommen att kontakta oss om du inte är nöjd med vår städning.

Är du (mot förmodan) inte nöjd? Då kommer vi genast ut och åtgärdar bristerna – helt kostnadsfritt, såklart. Men kom ihåg, bristerna ska vara påtalade inom två dagar efter att vi har varit på plats.

Detta ska du förbereda innan din flyttstädning

Vad ska du tänka på och förbereda inför flyttstädningen? Vi ser gärna att kyl och frys är urplockade samt avstängda när vi ska städa.

Vi går igenom allt du behöver tänka på inför städningen under besiktningen, eller när du bokar en flyttstädning hos oss.

Du behöver inte se till att det finns städmaterial och utrustning på plats – det har vi med oss!

Vad ingår när du bokar flyttstädning?

Visste du att det ingår fönsterputsning när du bokar en flyttstädning hos oss på Creativ Lokalvård? Du kan också räkna med ett skinande resultat i ditt kök, badrum, kontor eller andra lokaler som du vill ha städade. 

Städning av kök

Spisens ovansida
Kokplattorna, även kanterna
Spisens sidor, golvet, väggen och bakom spisen
Spisfläkt, kåpa och filter
Ugn och värmeskåp
Plåtar och galler
Kyl och frys, utvändigt och invändigt, och låt dörrarna stå öppna
Diskbänk, vask och skärbräda
Alla skåp, invändigt och utvändigt
Kakel och kryddhylla
Golv, väggar och tak

Städning av badrum

Toalett, toalettstolen och tvättställ
Torka av rören
Badkar / dusch
Lyft av badkarsfronten och rengör bakom den
Rensa golvbrunnen
Kalka av utrymmet
Rengöra duschdraperi
Badrumsskåp

Städning av vardagsrum och sovrum

Putsa alla fönster på in- och utsidan och mellan glasen
Dammsuga och våttorka golv
Dammtorka fria ytor, fönsterbänkar och hyllor
Avfläckning vid/på strömbrytare, dörrfoder och handtag
Avtorkning av golvsocklar

Vad tycker våra kunder om flyttstädningen?

Kundnöjdhet och att förenkla din flytt är A och O för oss. Vi är flexibla, tillgängliga och lämnar alltid ett skinande resultat när vi flyttstädar. Vilket många av våra kunder kan intyga. 

Har du koll på ditt RUT-avdrag?

Du vet väl om att du kan nyttja ditt RUT-avdrag när du anlitar en städfirma för flyttstädning. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert