Boka industristädning med Creativ Lokalvård i Jönköping

Vi på Creativ Lokalvård hjälper er med professionell industristädning löpande eller vid speciella tillfällen. Städningen utförs med en effektiv och modern maskinpark, utan att störa er verksamhet.

Creativ Lokalvård hjälper dig med industristädning för lager och produktion

Låt oss på Creativ Lokalavård ta hand om industristädningen och skötseln av golvytorna i era produktions- och lagerlokaler. På ett effektivt och lönsamt sätt ser vi till att golvytorna hålls i fint skick.

Industristädning utan att störa verksamheten

Vi utför industristädning på dag- eller kvällstid, nätter eller helger. Våra nuvarande kunder är alltifrån större industrier till mindre verkstadsföretag. Hos många av dessa utförs städningen under dagtid, utan att störa produktionen och övriga verksamheten. För ett resultat av bästa kvalité utgör vi industristädning med en modern och effektiv maskinpark.

Industristädning utförs antingen löpande eller efter särskild beställning.

Boka höghöjdstädning för industri

Vi på Creativ Lokalvård erbjuder även höghöjdstädning för industri och andra typer av lokaler. Höghöjdstädning effektiviserar städningen markant jämfört med traditionella metoder. Systemet är optimerat för arbetshöjder på 2 -16 meter.

Du kan läsa mer om höghöjdstädning här:

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller pris på industristädning. Vi erbjuder även andra typer av underhåll av golv vid behov.